Våra aktiviteter

Här kan du läsa om hur vi förhåller oss till våra aktiviteter.
Det är ofta olika förutsättningar men vi försöker alltid se till att det finns en enkelhet och  tydlighet i vad som gäller för de olika aktiviterna.

Vi arrangerar flera aktiviteter under året, både sådana som är medlemsexklusiva och sådana som är öppna för alla. Kommande aktiviteter finns alltid angivna på hemsidan.

Fasta aktiviteter

KM - anordnas varje år i både dressyr och hoppning. Detta sker i början av juni. Nivån är LB/LA i dressyr och 80/90 i hoppning.

ARK pub - ordnas i mesta möjliga mån första fredagen i månaden och är öppen för alla, både medlemmar och icke-medlemmar.
Plats och tid meddelas inför varje pubtillfälle.

Vårfest/Höstbal - ordnas efter efterfrågan och möjlighet på våren och hösten. Meddelas alltid i god tid till samtliga medlemmar.
Dessa kan ha olika skepnad och med diverse olika tema

Specialaktiviteter

arrangeras löpande under året, och kan variera mellan dressyr, hoppning, uteritter och andra roliga aktiviteter med eller utan häst som exempelvis working equitation eller kräftskiva.

För de aktiviteter som innebär en kostnad gäller följande regler:

- Anmälan görs till angiven emailadress i informationen på hemsidan eller nyhetsbrev. Emailadressen info@akademiskaridklubben.se gäller INTE som anmälningsadress och din anmälan registreras inte om du använder dig av den

- Inbetalning görs efter att du fått din plats bekräftad, och senast det datum som angivits i informationen.

- Din anmälan är bindande. Det betyder att om du behöver avboka efter angivet sista datum är du fortsatt betalningsansvarig eller ansvarig för att själv hitta en ersättare.

Föreningen har ingen möjlighet att hantera sent inkomna avbokningar och är betalningsskyldiga till leverantören av aktiviteten.

Skulle du avstå att komma på en aktivitet utan att meddela detta innan utsatt datum och därutöver inte betalar in för ditt deltagande blir du per automatik ”prickad” och upprepas detta ytterligare en gång är du dessvärre blockad från våra betalda aktiviteter.