Inbjudan ...

Anmälan till Gökotteritten sker till perhedenmark.hedenmark2@gmail.com senast 1 maj. Begränsat antal platser - först till kvarn. Ridturen är c:a 1,5 timme och innebär både stilla stilla lunk och fartfyllda galopper som möjligheter till lite hopp och skutt. Kostnaden är enbart 450 kronor för ridning och picnic.

Anmälan till enbart Champagnepicnicen sker till madeleine.printzskold@gmail.com senast 15 maj och kostnaden är 70 kronor. Missa inte detta tillfälle att träffa nya och gamla ARKare under stärkande former.

Betalningen sker till ARKs pg 858403-9. Ange namn och ändamål. Ang Gökotteritten sker inbetalningen snarast efter jag bekräftat att ni kommit med. Inbetalningen till enbart picnicen sker direkt i samband med anmälan. Obs! För att delta i ARKs aktiviteter måste medlemsavgiften för i år vara inbetalt.

Gökotteritten

Utdelning av hästar sker vid Djurgårdens Ridskola kl 11.30. Kom gärna kl 11.00 för lite försnack och ljugarbänk. Vid fint väder ses vi vid uteborden, annars inne i ridhuset. Servering finns. Vi rider ut 12.00. Ridningen avslutas med picnicen.

Champagnepicnicen

För er som enbart ska delta i picnicen dukas den fram 13.45. Ni som vill hjälpa till hör av er till Madeleine.