Dressyrträning, lör 11 juni 2011

Kursen inriktar sig på ryttarens sits och inverkan samt hästens form och lösgjordhelt. Första passet är alltid väldigt grundläggande, andra passet brukar vi prova någon/några rörelser. Hästarna är välutbildade (LA-Msv) och ganska känsliga, några av dem tävlas i dressyr.

Målsättningen är att eleverna ska ”känna på” mer välskolade hästar och förhoppningsvis få någon aha-upplevelse med sig hem att öva vidare på.

Suvi är diplomerad ridlärare med hippologutbildning från Strömsholm och har tidigare bl a arbetat hos Pether Markne.

Datum: lördag 11 juni 2011

Tid: samling 10.00 för genomgång samt utdelning av hästar. Vi rider två pass med lunch mellan.

Avslutning: ca 15.00

Nivå: LA

Max ant: 4 deltagare

Pris: 1100:-

Anmälan: anmälan görs via mail till Susanne Kistner (susanne.kistner@comhem.se). Qbservera att anmälan är bindande.

Anmälningsaavgiften ska vara inbetald på ARK:s PG 85 84 03-9 senast måndag 23 maj. Ange namn samt vilken kurs som avses.

Vägbeskr: Följ E4:an mot Upplands Väsby. Tag avfart vid trafikplats Glädjen. I rondellen tag vänster, följ vägen till rondellen vid Hemköp. Kör rakt igenom denna. Tag första vänster, kör vägen tills du kommer fram till en bro. Ta höger vid skylten Antuna. Restid ca 30 min.

Läs mer: för närmare vägbeskrivning samt mer information: www.ryttarutbildning.se

OBS! För att få delta i ARK:s aktiviteter måste du vara medlem i ARK