Dressyr träning - heldag!

Suvi Räsänens kurser har blivit mycket populära tack vare att tonvikten läggs främst på individuell träning av hög kvalitet på mycket välutbildade hästar som tävlas kontinuerligt. Suvi är diplomerad ridlärare med hippologutbildning från Strömsholm och har tidigare bl a arbetat hos Pether Markne.

Datum: Söndag 19 juni 2011

Tid: samling 10.00 för genomgång samt utdelning av hästar. Vi rider två pass med lunch mellan.

Avslutning: ca 15.00

Nivå: LA

Max ant delt: 4

Pris: 1100:-/kurstillfälle. Anmälningsavgiften ska vara inbetald på ARK:s PG 85 84 03-9 senast onsdag 1 juni. Ange namn samt vilken kurs som avses.

Vägbeskr: följ E4:an mot Upplands Väsby. Tag avfart vid trafikplats Glädjen. I rondellen tag vänster, följ vägen till rondellen vid Hemköp. Kör rakt igenom denna. Tag första vänster, kör vägen tills du kommer fram till en bro. Ta höger vid skylten Antuna. Restid ca 30 min.

Anmälan: anmälan görs till Susanne Kistner via mail (susanne.kistner@comhem.se). Observera att anmälan är bindande.

Läs mer: för närmare vägbeskrivning samt mer information: www.ryttarutbildning.se