Jakt i Polen vecka 40

Möjligheter till jakt i polen första veckan i oktober. Det blir antingen Bialy Bór www.stadobialybor.pl eller www.karpno.pl. Jakten kommer att hållas fredagen den 7 oktober oavsett om det blir på Bialy Bór eller Karpno. Definitivt besked kommer efter den 16 september, då ni också kommer att få mer utförlig information. Båda anläggningarna håller mycket hög standard, så det kommer garanterat bli lyckat var vi än hamnar.

Ridningen Vi rider två pass/dag, både skolridning och uteritt. Hästarna är välskolade och det brukar inte vara något problem att hitta hästar som passar var och en av oss. Jakten varar i ca 3-4 timmar, inklusive uppsutten rast med viss förplägnad. Upploppet består i att jaga ikapp en ryttare med rävsvansen fäst vid sin ena axel. På kvällen väntar fest med musik, mat och dryck.

Resan Det är lågprisflygbolaget Wizzair som gäller. De flyger Stockholm Skavsta-Gdansk varje dag och därefter hämtas vi upp av personal från respektive anläggning för vidare transport de sista 15 milen. Är ni flera som kommer med samma flight, blir denna del av resan naturligtvis billigare. Ni bokar själva flygresan ner till Polen, se vidare information på www.wizzair.com.

Pris för ridning och uppehälle (helpension): ca 3500 kr. I detta pris ingår: Mat (frukost, lunch och middag) Husrum Hästhyra Hubertusjakt

Anmälan till ARKaren Anna Lönn, tel 0702-090404 alt 0521-258125 AnnaLonn@gmail.com