Gökotteritt & Champagnepicnic

ARK bjuder in till en vårens höjdpunkter  -  Djurgården runt på fyra ben med efterföljande bubbelpicnic.

Program
11.00 samling, försnack och ljugarbänk. Vi träffas utanför caféet  (vid dåligt väder i stallet)
11.30 utdelning av hästar
12.00 i sadeln
13.30 åter Djurgårdens ridskola
14.00 picnic med bubbel.

Ridturen tar  ca 1,5 timme och innebär både stilla lunk, fartfyllda galopper som möjligheter till lite hopp och skutt.

Anmälan Gökotteritt och picnic. Anmälan till gunnar@tornmalm.com  senast 20 april. Antalet ryttare är begränsat till 12 - först till kvarn!  Kostnad:  520 kronor för ridning och picnic. Betalningen sker till ARKs pg 858403-9. Ange namn och ”Gökotteritten”. OBS, inbetalningen först efter att vi bekräftat plats!

Anmälan till enbart Champagnepicnicen sker genom att sätta in 100 kr/pers på ARKs pg 858403-9 senast den 30 april. Ange ”picninc” och namn på deltagare.

Missa inte detta tillfälle att träffa nya och gamla ARKare under stärkande former.

Välkomna! /  Per & Gunnar