Flower Hill till hösten!

Följ med ARK till Flower Hill 13-17 september!

Nyss hemkommen från Flower Hill (24-27 maj) så är nästa tripp inbokad. För er som inte känner till Flower Hill så har jag ”fritt saxat” följande rader från Häst och sportresors katalog:

”Detta passar dig som gillar högt tempo och mycket hoppning, du behöver inte vara jätteduktig utan det viktigaste är att du är orädd och intresserad av terränghoppning. Tekniken kommer du att utveckla på ett naturligt och avslappnat sätt under din vistelse. Du bor på ridcentret eller i ett charmigt pensionat i den närbelägna byn Portumna.  Väljer du att bo på ridcentret är det självhushåll som gäller. I byn bjuds du på en riktig Irländsk frukost. På kvällen finns det många restauranger och pubar att välj mellan”. För mer info gå in på www.flowerhill.net eller hos Häst och Sport Resor.

Vi har bokat 8 platser 13-17 september.  Vi som redan har bestämt oss är ARKarna Bosse & Gunnar (undertecknad), mao finns det 6 platser lediga för er övriga  ARKare.

Resplan: Torsdag förmiddag till Dublin (avresa Arlanda SAS 08.40) Torsdag eftermiddag 1 ridpass Fredag 2 ridpass Lördag 2 ridpass Söndag 2 ridpass Måndag morgon avresa (SAS Dublin 12.55) (Avstånd Dublin – ridcentret ca 20mil/2,5 tim.)

Pris. Vi har bokat bed&breakfast i Portumna (med gångavstånd till restauranger och Pubar) och då ingår frukost och några lunchsmörgåsar till ett pris av 4700kr (7 ridpass; boende i dubbelrum, 4 nätter). Enkelrumstillägg: ca 460kr (4 nätter). Väljer man självhushåll på Flower Hill blir priset ca 4100kr. (Priserna är Häst&Sportresors listpris.
(Det är möjligt att vi kan reducera priset något om vi blir många, men räkna inte med det i dagsläget).

Övriga kostnader.
Flyg. Tor med SAS (fungerar perfekt med vår resplan): 2358kr (pris på nätet idag). Man kan också flyga med Aerlingus tillbaka för lägre pris men blir det en mycket tidig start måndag morgon (avgår Dublin 07.40) Marktransport (delad hyrbil alternativt buss). Delad hyrbil uppskattas till 600-900/person. Det finns möjlighet att åka buss Dublin-ridcentret tor för ca 200-300kr.

Anmälan: Maila gunnar@tornmalm.com (namn, adress, telefonnummer, ev önskemål) så gör jag anmälan hos Häst&Sportresor. Därefter tar H&SR över och ni betalar anmälningsvgift/slutbetalning till dem. Bokar flyg gör ni själva! Om ni vill vara säker på plats så är det snarast möjligt som gäller. Jag håller platserna tom 23 juni.

OBS, svara inte på detta mail!  Anmäl er till:  gunnar@tornmalm.com /Gunnar Önskar ni mer info, ring mig! 070-7683017