Marjana Tornmalm lyckades ta båda rävsvansarna på Tunarpsjakten!!

Marjana på på Othello lyckades med bedriften att både vinna upploppet och därmed ARK-svansen samt därefter hitta Tunarpsvansen i grytet. Marjana vann med minsta möjliga marginal före Charlotte Gawell på raketen Gaya. I och med att Marjana vann upploppet fick hon den femte inteckningen i ARKs vandringspris, tillika ARKsvans. De övriga som tagit ARKsvansen är Peter Sand som har två segrar, Malin Sagrén och Andreas Adolphsson som tagit var sin upploppseger.

Vi som var med i ARK-hunting team 2012 var; Gunnar Tornmalm på Milos, Anna Lönn på Fanfar (som helgen innan knep svansen i Karpno, Polen), Monika Hill Arndt på unghästen Tindra, Lasse Andréasson på Moletow (som kom trea), Magnus Bratt på unghästen Sonett, Tobbe Svensk på Owett (Owett som ofta blir lite stökig när upploppet närmar sig), Annika Forslund på Juni, Marjana på Othello, Peter Sand på Gazette, Charlotte Gawell på Gaya, Renée Sollenberg på Neptun, Per Hedenmark på Leonardo, Lena Stenberg Domeij på Joline. Segermaskinen Lafayette var tyvärr skadad. Tyvärr var inte heller Newton och Paloma "fit for fight" och fick inte vara med på jakten. Master var Emma Hastelius och släpmaster var Julia (Andréassons dotter).

Hälsningar Per Hedenmark, Jakt- och äventyrsektionen