Dressyrdag Väsby Ridklubb

Väsby Ridklubb erbjuder ridutbildning den 30 maj i en naturskön miljö vid Mälaren

är en kvalitetsmärkt ridskola och är vackert beläget vid Sättra Gård i Upplands Väsby. Anläggningen har två ridhus och en fin ridbana utomhus och passar således utmärkt för en vårdag i dressyrens tecken!

Upplägg
Heldag med två ridpass, däremellan lunch påföljt av feedback, teoretisk genomgång och film.

Pris & övriga förutsättningar
Max antal deltagare 8 elever, nivå Lb/La Pris: 900 kr inkl lunch Senaste anmälningsdatum: 20 maj, därefter bindande. Anmälan sker per mail till : annki1@live.se, senast den 20 maj 2010

Anmälningsavgiften betalas senast den 20 maj på ARK:s pg: 85 84 03 – 9. Ange namn, telefonnummer och ”väsby30”.

Mer om detta finner du under kommande aktiviteter och det medlemsbrev som skickats ut.