Långritt på Lidingö

Äntligen har vinterkylan tagit ett fast grepp om våra höstbleka kroppar! Vad passar då bättre än att ge sig ut på en riktigt lång och frisk ridtur på vackra Lidingö? Söndag den 9 december kan du delta i en uteritt på Stockby med goa och glada ridskolechef C-G Leissner.

Så här beskrivs ritten på Stockbys hemsida:

”Ca 3-3,5 timmars ridning i alla gångarter. Avsikten är att rida t o r Elfvik. Vi avser ej att stanna för någon rast. Det ingår längre galoppsträckor (beroende på underlag och dagsform på hästarna). Du skall vara mycket van ryttare, ha god kondition och behärska pigga hästar utan problem.”

De två tillfällen jag själv deltagit i denna ritt hade C-G spontant medtagit kaffe och bullar som intogs efter uppstallning på Elfvik - om intresse finns kan jag höra mig för innan om detta kan ordnas. Annars rekommenderas ett besök på Långängens gård efter ritten. Där serveras goda luncher, smarriga desserter samt kaffe öl och vin.

Det finns plats för 3-5 ryttare. Pris 750 kr

Anmälan skickas till: sollenberg@hotmail.com

Vad väntar ni på? Först till kvarn! :)

/Renée