Stockbys uteritt andra advent!

Efter snabb komplettering av brodd på två hästfötter bar det iväg i skritt och frisk trav. Efter att Lars, precis hemkommen från fox hunt i England, oväntat synat pudret lite närmare bar det iväg i fullfartsgalopper över vida gnistrande snöklädda fält och slingrande skogsstigar. Magiskt!

Halvvägs efter en och en halvtimmes ritt blev det en kort kiss och glöggpaus vid Elfvik där Stockholmarna bjöds på julmarknad och Stefan Billströms häst & vagn, ett tvåspann vars hästar var CGs.

Efter åter några fartiga galopper dök plötsligt och oväntat CGs son Wilhelm upp med kaffevagn & mackor! Mums! Efter långritten på tre timmar var vi åter till stallet. Ett stort tack till CG Leissner och hans glada, framåt och härliga hästar! En dag att minnas - verkligen! Vi avslutade med pasta & pizza på ett hak på Valhallavägen. Vi som var med var Marjana Tornmalm, Annika Jarehelm, Renée Sollenberg som bokade uteritten och ersatte Johanna Englundh, Lars Vigerland samt Per Hedenmark som rapporterade.