Akademiska Ridklubben Stockholm

ROLIGARE TILL HÄST©
Bli medlem nyhetsbrev Kommande aktiviteter Facebook

 »  Hem

 »  Aktiviteter
      Kommande
      Aktivtetsvård
      Genomförda

 »  Medlemsinformation
      Ridgrupper
      Medlemsförmåner
      Sektioner
      Rätt försäkrad

 »  För medlemmar
    inloggning krävs       Bildgalleriet
      Lilla ARK'et

 »  Kontakta oss

 »  Länkar

 »  Nyhetsarkiv »  Om ARK
      Historia
      Stadgar

 »  Admin


« Tillbaka

Studiebesök Täby galopp söndag 14 april

PROGRAM
11:30 Samling vid ledvolten innanför ingången Täby galopp. Vi blir guidade och får besöka stallbacken och möjligheter att prova på mekaniska galopphästen "Plastic Wonder".
12:30 Möjligheter att kolla och spela på "Söndagsgaloppen". Dagens lunch kan vi inta på stallfiket "Clockers Corner" från 40 spänn. Det finns även varmkorv, smörrebröd etc.
ANMÄLAN
Mejla till perhedenmark.hedenmark2@gmail.com och betala 100 skr till ARKs pg 85 84 03-9 senast 1 april.
 
VÄGEN DIT
Kollektivt tar du charmiga Roslagsbanan nr 28 mot Österskär vid Östra station. Kliv av vid stationen "Täby galoppfält" och promenera öster ut på Stora Marknadsvägen till rondellen och viadukten under järnvägen. Ta höger och sedan höger igen längs Bergtorpsvägen. Tåget tar 20 min och promenaden 20 min.
BLI DELÄGARE I EN GALOPPÖR!
En kul idé kan vara att några av oss galoppintresserade ARKare köper andelar i någon av "Riksgaloppens" sex lovande hästar. En andel för 2013 kostar 350 skr. Tre av hästarna finns i Stockholms-/Upplandsområdet, de övriga i Malmö. 2012 vann samtliga hästar i riksgaloppen minst ett lopp. Du för möjlighet att hälsa på "din" häst i stallet och får gå in i vinnarcirkeln och dricka champagne om "din" häst vinner. Dessutom får det stall som har årets bästa häst en segerfest som alla delägare bjuds på till ett värde av 100 000 skr. Vidare kan du följa hur det går för din häst på Riksgaloppens hemsida. Jag har nu köpt tre andelar i Branson, stall Cassiopeja. Jag tror mycket på Cassiopeja som dessutom är Upplands representant i Riksgaloppen. Läs mera på www.riksgaloppen. De som anmält sig till studiebesöket på Täby och köpt minst en andel i stall Cassiopejas riksgaloppshäst Branson får 100 skr i rabatt av mig mot uppvisande värdebevis.  
» Se fler nyheter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Webbplatsen baserad på: FSY PLUS 2.1
© Wikinggruppen