Hoppning på Gustavsberg 21/4

När: Söndagen den 21 april
Hur: Samling kl. 10 i stallet. Ett pass markarbete, lunch och därefter ett pass hoppning.
Pris: 1000 kr
Nivå: från 3
Antal deltagare: 7

Med bil:

Väg 222 västerifrån (från Slussen)

Kör Värmdövägen (222) mot Gustavsberg, avfart Gustavsberg/Ingarö. Tag av höger på Ingarövägen mot Gustavsberg. Kör ca 1 km, sväng vänster in på Idrottsvägen vid skylt Farstadal. Följ vägen tills skylt Ridcenter, tag vänster.

Väg 222 österifrån (från Värmdö)

Kör väg 222 förbi Mölnviksrondellen mot Slussen. Tag av avfarten mot Gustavsberg och Ingarö. Efter avfarten tag höger mot Gustavsberg. Kör ca 1 km, sväng vänster in på Idrottsvägen vid skylt Farstadal. Följ vägen tills skylt Ridcenter, tag vänster.

Kommunalt:

Buss 474 mot Hemmesta/Slussen. Gå av vid hållplats "Villagatan". Gå över vägen och in på Idrottsvägen. Ta genvägen över Farstaborgs fotbollsplan eller följ bilvägen. Se beskrivningen ovan.

Eller buss 422 mot Gustavsbergs Lugnet/Slussen. Gå av vid Farstaviken/Gustavsbergs Centrum. Gå mot Gustavsbergs Hamn och höger in på Odelbergs väg. Ta vänster på Båtvägen och sedan höger på Idrottsvägen.

Välkommen med din anmälan (om du betalat Ark-avgiften) till: sollenberg@hotmail.com

ARK - Indelning banhoppning
Nivå 1.
 Jag hoppar gärna men har ingen eller liten erfarenhet av att hoppa bana(höjdindikation: 40-60 cm)