KM på Stockby den 2 juni

Det kommer att bli en festens dag för både deltagare och publik, så bjud in alla du känner! :)

Plats: Ridskolan Stockby

Tidpunkt: Söndagen den 2 juni

UPPLÄGG:

Dagen startas med dressyr och avslutas efter lunch med hoppning.
Kl. 08.30 sker presentation av hästarna och lottning om turordning för att välja häst till dressyren.
Ca kl. 11 (i samband med lunch) sker detsamma inför hoppningen.
Lunch & skumpa ingår i priset för alla deltagare, medan funktionärer frossar gratis.
För publiken kommer det att finnas korv-och fikaförsäljning i ridhuset. Det går dock även fint att anmäla sig till lunchen (pastasallad och bröd) och betala ett självkostnadspris på plats.

TÄVLINGEN:

Både klasserna har 10 deltagare och rids på ridskolans hästar. (Om antalet anmälda överstiger platsantalet kommer lottning att ske.) Efter grundomgången i resp. klass rider de två bästa ryttarna en finalomgång på samma finalhäst!

Dressyren var fjolårets Akilleshäl med bara fem deltagare. För att fler ska vilja/våga delta kommer både grund- och finalomgång i år att gå i Lätt B:3 2007 (ett roligt och ganska långt lätt B-program - se Svenska Ridsportförbundets hemsida!). Dessutom får varje deltagare rida till sin musik! Ta med dig en cd-skiva och meddela på plats vår DJ vilken låt du vill spela, så ordnar hen det. Det går såklart även bra att rida utan musik.
Framriding sker i separat ridhus (lilla ridhuset).

Hoppningen har maxhöjden 90 cm och består av en grundomgång med direktomhoppning på tid. Även till detta går det förstås bra att beställa musik.
Gemensam framridning i stora ridhuset.

Prisutdelning sker direkt efter respektive klass.

Kostnad: En klass 435 kr. Två klasser: 800 kr. Lunch & skumpa ingår som sagt.

En professionell fotograf kommer att finnas på plats på dressyr-/hoppbanan under tävlingen för att föreviga samtliga deltagare. En gratis digital bild kommer sedan att mejlas till varje deltagare. Vill man kan man därefter välja att köpa flera bilder till ett mycket överkomligt pris!

Tävlingsdeltagarna kommer, tillsammans med funktionärerna, att få hjälpas åt med att bygga och riva hinder mm. Dagen förväntas vara slut kl ca 15.30.

Anmälan, liksom frågor, skickas till: sollenberg@hotmail.com
Glöm inte att ange vilken/vilka klasser du vill delta i.

ANMÄL DIG SENAST DEN 12 MAJ!!
OBS! Du måste vara medlem i Ark för att få vara med och tävla! Och anmälan är bindande.

Inte lust att tävla? Anmäl dig istället som funktionär! Vi kommer att behöva hjälp med alltifrån att bygga upp och riva hinder till att ta tid i hoppningen, DJ:a, flagga, koka kaffe och assistera nervösa ryttare i stallet. Lunch ingår!

Vänliga ryttarhälsningar /Renée Sollenberg