Inbjudan - ARK kräftskiva 23 augusti

Utsliten efter semestern? Avsluta sommaren och ladda batterierna inför hösten med Stockholm gladaste ryttare!

ARK arrangerar kräftskiva i Hammarby Roddarklubbs lokaler i solnedgång invid Årstavikens strand.

Fredagen den 23 augusti

18.00 ARK mingel
19.00 Samling kring kräftorna
21.00 Kräftspektaklet fortlöper

(inte lönt att planera längre, det blir ändå aldrig som man tänkt sig).
Så småningom blir det musik och dans.

Var
Vi håller till i Hammarby Roddarklubbs lokal vid Årstaviken med bekvämt
gångavstånd till Gullmarsplan (se nedan!).

Pris
295 kronor/person. I priset ingår kräftor med tillbehör, öl, vatten och EN snaps. Ytterligare dryckesvaror medtages efter eget önskemål.

AnmälanAnmälan sker genom insättning av 295 kr/person till ARKs pg 858403-9. Ange namn och "kräftskiva". Pengarna ska vara ARK tillhanda senast den senast 10 augusti. Antalet gäster är begränsat till 70 - först till kvarn...

Frågor – kontakta madeleine.printzskold@gmail.com

Hjärtligt välkomna!
/Sektionen för Avsuttna Aktiviteter

Så hittar du till Hammarby Roddarklubb:

Med tunnelbana: Ta tunnelbanans gröna linje till Gullmarsplan. Gå ner på tvärbaneperrongen och fortsätt fram till spårövergången. Ta höger nedanför trappan och fortsätt gång- och cykelvägen ner mot vattnet, förbi Enskedehallen och Skanskvarn. Roddklubben ligger precis nedanför backen när du kommer ner till vattnet, ett par hundra meter från Gullmarsplan.

Med bil: Adressen är Sundstabacken 12. Kör Söderledstunneln söderut, ta av vid avfarten mot Hammarby sjöstad precis innan tunneln tar slut. Ta höger ut på Skanstullsbron. I rondellen direkt efter bron, ta höger igen ner mot Skanstulls Marin. Fortsätt vägen runt Skanstulls Marin, ända fram tills vägen tar slut och cykelbanan börjar.

Med taxi: Ange "Hammarby Roddklubb" bredvid Skanstulls Marina, vilket taxichaufförerna oftast har lättare att hitta till, än adressen.