Björneröds ridcenter 1-4 maj & 11-14 september

Flertalet av hästarna på Björneröd är välskolade och instruktören har tävlat i dressyr, banhoppning svår klass, fälttävlan och galopp. Om vädret tillåter blir det en grillkväll med utsikt över Idefjorden. Björneröd ligger nära Strömstad vid västkusten och nära Norge. Det går utmärkt att ta tåget. Isf stiger man av i Skee och personalen hämtar. Ni kan se bilder från ARKs fälttävlanskurs på  Björneröd i fjol på ARKs hemsida/bildgalleriet.

Kostnad & anmälan

Kostaden är endast 3.650 för 10 timars ridning (to em/kväll t o m sö fm) och helpension (mycket god mat). Anmälan är bindande och sker genom att mejla perhedenmark.hedenmark2@gmail.com senast 13 januari. Efter att jag meddelat att ni fått plats måste ni betala en anmälningsavgift på 500 för resp kurs senast 16 januari (detta för att vi ska kunna få rabatten på 250 skr per pers). Anmälningsavgiften betalas till ARKs pg 85 84 03-9. Viktigt att ni anger namn och kurs. Ni måste även ha betalat medlemsavgiften för 2014.

Hälsningar Per Hedenmark