Äventyrsritt bland bergen i Turkiet

Detta ridevent vänder sig till Dig som uppskattar en härlig kombi av ridning på pigga välridna hästar i vild natur med boende på vacker Ranch med egen pool och närhet till havsbadstrand.

Hästarna är araber/arabkorsningar och det blir många galopper.

Resan är 24 - 28 september.
Kostnaden för 5 dagar (onsdag - söndag), 4 dagars boende i dubbelrum inkl frukost (onsdag natt t o m lördag natt) och 3 dagars ridning 3 timmar per dag (torsdag-lördag) inkl transfer är 306 € (ca 2.900 skr). Onsdag & söndag kan vi ägna åt sol & bad. För enkelrum tillkommer ca 1000 skr (428 €).
Flyget bokar var och en. Vi flyger från Arlanda onsdag natt och är framme i Antalya på morgonen. Hemresa söndag kväll 28/9. Återkommer till de som anmält sig om vilket flyg.

ANMÄLAN sker genom att mejla till perhedenmark.hedenmark2@gmail.com samt betala en bindande anmälningsavgift på 1000 skr till ARKs pg 85 84 03-9 senast 30 april.

Vi har 10 platser och först till kvarn gäller!

Obs! För att delta i ARKs event måste man ha betalt medlemsavgiften för 2014!

Detta är ett ARKevent arrangerat av ARKarna Maria Redhe i samarbete med Per Hedenmark. Maria har varit på detta ställe hela 6 gånger och upplever att personalen är underbara och ingenting är omöjligt.
"Vi kommer garanterat få en fantastisk vistelse"!