Prova hästpolo & titta på Internationell hästpolotävling

1) Hästpolokurs med instruktör i 3,5 timmar på söndag fm 8 juni inkl möjl att se en match på em kostar 895. prel bokad är även onsdag 18 juni.

2) Att se en internationell hästpolotävling på Stockholm Polo Club, Uddnäs gård, Uddnäsvägen 77, Järfälla 14 juni, inkl Argentinsk lunch, 2 glas rött och ett glas champagne går på 495 skr. Kl 11 öppnar portarna. Tävlingarna börjar kl 12 och slutar kl 15:30. Klädkod elegant och "hats are most welcome".

3) Att vara med på deras galamiddag inkl trerätters, vin, kaffe och dans på Villa Pauli, Strandvägen 19 Djursholm kostar 1.495 skr. Dresskoden är smoking. Galamiddagen börjar med cocktail kl 18:30 och middagen kl 19.

4) Att kolla in de internationella tävlingarna inkl galamiddagen på kvällen kostar alltså 1.990 skr.

5) Man kan även övernatta på Villa Pauli för 3.300 inkl hela paketet med tävlingar & middag.

Anmälan sker genom att senast 1 juni

-  mejla till ARKaren och polospelaren elisabeth.armfelt@live.se inkl kopia till perhedenmark.hedenmark2@gmail.com (ARKs Jakt- & Äventyrsektion).

- betala in avgiften enligt de 5 alternativen ovan till ARKs pg 85 84 03-9