Inbjudan - ARK kräftskiva 22 augusti

Så hittar du till Hammarby Roddarklubb:

Med tunnelbana:Ta tunnelbanans gröna linje till Gullmarsplan. Gå ner på tvärbaneperrongen och fortsätt fram till spårövergången. Ta höger nedanför trappan och fortsätt gång- och cykelvägen ner mot vattnet, förbi Enskedehallen och Skanskvarn. Roddklubben ligger precis nedanför backen när du kommer ner till vattnet, ett par hundra meter från Gullmarsplan.

Med bil:Adressen är Sundstabacken 12. Kör Söderledstunneln söderut, ta av vid avfarten mot Hammarby sjöstad precis innan tunneln tar slut. Ta höger ut på Skanstullsbron. I rondellen direkt efter bron, ta höger igen ner mot Skanstulls Marin. Fortsätt vägen runt Skanstulls Marin, ända fram tills vägen tar slut och cykelbanan börjar.

Med taxi:Ange “Hammarby Roddklubb” bredvid Skanstulls Marina, vilket taxichaufförerna oftast har lättare att hitta till, än adressen..