Tornespel, Gökotteritt, bar & champagnepicnic

Tornespelet "Rosornos krig" - en lagkamp

Samling kl 17 på Häståkeriet, Gärdet för instruktion, hästutdelning, tränsning och sadling. Vi delas upp i två lag med 5 i varje. Det är tre grenar 1) spetsa/plocka upp så många frigolitplattor som möjligt från marken med ett spjut 2) fånga så många ringar som möjligt en bit från marken med ett svärd 3) hugg halsen av en frukt på höger sida för att sedan spetsa en liten ring på vänster sida. Det är ok med både trav och galopp men fart, galopp och show ger extrapoäng. Men det absolut viktigaste är att vi har kul!! Vår instruktör och domare är som vanligt Eva som bl a har tränat med en av Sveriges absolut bästa tornespelgrupper Tornamentum. Kostnad 600.

Gökotteritten

Samling kl 7-7.30 på Häståkeriet. Uteritten börjar kl 8 och tar c:a 2,5 timmar. Ritten avslutas med champagnepicnicen på Djurgården som är gratis för de som har varit med på Gökotteritten. Kostnad 900.

Anmälan till såväl Tornespelet som Gökotteritten sker till perhedenmark.hedenmark2@gmail.com