Upplev våren i skärgården - till häst!

Ringsö är den största ön i den sörmländska skärgården och tillhör Stendörrens naturreservat. Här har Nils, ”Nille”, Kjellberg anordnat islandshästturer sedan 1992.

Ringsö är helt bilfri och hästarna går och helt i det fria (500 hektar). Några timmar om dagen arbetar de som turhästar men för övrigt njuter de av friheten och samsas med de många dovhjortarna som finns på ön. På turerna är det inte ovanligt att få se berguvar och havsörnar.

ARK har lyckats boka en heldag på denna paradisö söndagen den 26 April.

Upplägg: samling vid Studsvik brygga kl. 9.15 där vi blir hämtade för båtfärd över till Ringsö. Frukost vid ankomst och sedan 2 timmars ritt. Därefter lunchpaus vid havet och sedan 1,5 timmars ritt igen. Kaffe när vi är tillbaka vid stallet och åter vid Studsvik brygga ca 17.15.

Antal platser:    8st.

Datum:  26 April

Pris:   1300kr

Anmälan:  görs till Kerstin Källenius (kkallenius@yahoo.com). Observera att anmälan är bindande.

Betalning: senast 15 April till ARK’s PG: 85 84 03-9. OBS! betala inte förrän du har fått platsen bekräftad.