Islandshästridning på härliga Ringsö

Ringsö är den största ön i den sörmländska skärgården och tillhör Stendörrens naturreservat. Här har Nils, "Nille" Kjellberg anordant islandshästturer sedan 1992.

Ringsö är helt bilfri och hästarna går helt fria och betar. Några timmar om dagen arbetar de som turhästar men i övrigt njuter det av friheten. På turerna är det inte ovanligt att se berguvar och havsörnar. Missa inte denna unika möjlighet att rida på härliga islandshästar i naturskön miljö.

ARK har nu bokat en heldag den 23 oktober.

Upplägg: samling vid Studsvik byrgga kl 08:15 där vi blir hämtade för båtfärd över till Ringsö. Vi får frukost vid ankomst och sedan en 2 timmars ritt. Därefter blir det lunchpaus vid havet och vi fortsätter sedan att rida i 1,5 timme. När vi kommer tillbaka blir det kaffe vid stallet och lite eftersnack. Vi åker sedan tillbaka till Studsvik ca 16:15.

Antal platser: 6 st (OBS: viktgräns 75 kg)

Datum: 23 oktober

Pris: 1300 kronor

Anmälan: görs till Anna-Lena Neld Hansén (kallasnolandet@yahoo.com).
Observera att anmälan är bindande.

Betalning: senast 23 september till ARK's Postgiro: 85 84 03-9. OBS! betala inte förrän du har fått platsen bekräftad.