Tolfta Gård - Islandshästridning med karta i underbara Sörmland

Upplev sörmländska naturen från hästryggen. Trevliga islandshästar guidar oss genom skogsvägar, uppå åsar och vidare på Sörmlands uppmärkta ridled.

2-dagars ridpaket där det ingår bädd-set, handduk och hästhyra för 2 dagar att rida själv efter karta ca 2 timmar per dag. Vad mer kan man önska sig i mitten av september?

Upplägg: Ankomst på förmiddagen klockan 10:00 eller enligt överenskommelse. Vi börjar med att gå igenom helgen, hästval, ridturer, kartor och stugor etc. Stugorna (vi kommer att ha två stugor) är tillgängliga senast klockan 15:00 på ankomstdagen. Utcheckning av stugorna sker senast kl 11:00 på avresedagen.

I stugorna finns det husgeråd som behövs för att laga mat och utanför finns det en grill. Ta med allt ni vill äta, dricka samt grillkol om ni vill grilla.

Se länk till Tolfta Gård: http://www.tolftagard.se

Antal platser: 8 personer (maxvikt 90 kg)

Datum: 17-18 september

Pris: 1385 kr

Anmälan: görs till Anna-Lena Neld Hansén (kallasnolandet@yahoo.com). Observera att anmälan är bindande.

Betalning: senast 15 augusti till ARK:s postgiro: 85 84 03-9. OBS! Betala inte förrän du har fått platsen bekräftad.