HOPPTRÄNING I LITEN GRUPP PÅ SÄVA RIDCENTER

Säva ridcenter

Torsdagen den 25 maj

Kursen består av två pass i grupp om endast fyra ryttare vilket innebär mycket hoppning!

I samband med den gemensamma lunchen ges dessutom ett hoppteoripass. Här erbjuds varje ryttare även individuell återkoppling baserat på första passet, något som sedan omsätts under pass två.

09.30 Samling med fika och hästutdelning

10.30 Första ridpasset

12.00 Gemensam lunch och teori

14.00 Andra ridpasset

Säva ridcenter ligger mellan Enköping och Uppsala, 60 minuter från Stockholm. På Säva finns 13 ridhästar, de flesta mellan 160 och 170 cm i mankhöjd. Hästarna är utbildade i hoppning och flera av dem tävlade upp till 1,10 - 1,30. I dressyr är hästarna utbildade LB-MSV.

Pris: 1000 kr per person (inkluderar fika, lunch och teori)

Antal platser: 4

Instruktör: Elin Hagman

Nivå: 3

ARK-indelning banhoppning:

• Nivå 1. Jag hoppar gärna men har ingen eller liten erfarenhet av att hoppa bana (höjdindikation: 40-60 cm).
  • Nivå 2. Jag rider bana på väl skolade hästar (höjdindikation: 60-80 cm).
  • Nivå 3. Jag rider bana på de flesta typer av ridskolehästar i jämnt temp (höjdindikation: 80-100 cm).
  • Nivå 4. Jag har stora vana av banhoppning och hoppar alla typer av hinder i bantempo (höjdindikation: 80-100 cm).

Välkomna med er anmälan till jennymunkelt@yahoo.se. Faktura erhålls efter bekräftad plats. Observera att anmälan är bindande. Vid förhinder, kontakta mig.

Denna aktivitet erbjuds endast ARK-medlemmar! Information om medlemskap hittar du på hemsidan www.akademiskaridklubben.se