Portugal, Avis - Dressyr och Working Equitation

Du kan välja mellan utvecklande lektioner i klassisk dressyr eller den snabbt kommande disciplinen working equitation (en numera godkänd gren hos svenska ridsportförbundet) eller varför inte byta ut någon lektion mot en härlig uteritt på de stora ägorna. Här tar man bara emot ett fåtal gäster för att din ridning ska kunna skräddarsys efter dina önskemål. Alla hästar som används till lektioner är högt utbildade lusitanos med lugnt och bra psyke.

Här har du möjligheten att träna på och utföra avancerade rörelser såsom piaff, passage, galoppombyten och piruetter. Du kan även träna på en hel working equitation bana. Hit är alla ryttare välkomna oavsett tidigare disciplin, nivå eller ambitioner!

Gillar du vacker, rofylld, traditionell miljö med välutbildade läromästare är detta perfekt för dig.

Pris: 4800 kr i priset ingår transfer om ni är två, (annars 80 eur per väg)

tor Lissabon, 4 nätter, 3 dagars ridning (6 lektioner), helpension, vin till lunch och middag.

Flyg: ingår inte

Ankomst-/avresedag: Weekend: Ankomst torsdag eftermiddag/kväll före kl. 22.00 för att få middag, avresa måndag efter frukost.

Denna aktivitet är ett samarbete med Horsexplore, vill du läsa mer så finns det information på http://www.horsexplore.se/portugal-avis

Välkomna med er anmälan till Avis! Först till kvarn endast fyra till fem platser!

Bokning och eventuella frågor om avresa den 26-30 oktober till Helena Önneberg

e-post: helena@onneberg.com mobil: 070 521 39 48

Bokning och eventuella frågor om avresa den 23-27 november till Zusan Svahn

e-post: zusan.svahn@me.com mobil: 073 984 2019