Vi åker till Costa Rica

På kvällarna bor du på olika små enkla hotell ett stenkast från stranden, några med pool.

Vissa nätter kan du även ta del av kustens nattliv. Ett kvällsdopp i havet blir en perfekt avslutning på en aktiv dag.

Vilken komplett långritt och minne för livet.

Tid : 20 – 27 jan 2019 Pris: 16 850 kr för Arkare ordinarie 18.900

Ingår i resans pris: 8 nätter, 6 dagars ridning, helpension inkl. måltidsdryck (1 glas vin/ 1 öl). Måltider på den ridfria dagen och middag första och sista kvällen ingår inte.

Ingår ej: Flyg, transfer, middag första och sista kvällen, måltider på den ridfria dagen, dryck utöver ovan nämnda, eventuella utflykter på den ridfria dagen, ev. flygplatsskatter. Ungefärligt pris för flygresan 8.000 ev en övernattning i Toronto på vägen dit.

Resa: Flyg till Liberia i Costa Rica.

Transfer: Boka i förhand hos HorseXplore och betala på plats. Från flygplatsen till hotellet, ca 1 timmes resa. Pris: Ca. 75 USD/bil/väg.

Vid avresan från Costa Rica måste ni betala ca 28 USD/person kontant i flygplatsskatt.

Enkelrum: Det finns möjlighet att boka enkelrum. Finns det ingen att dela rum med tillkommer enkelrumstillägg

Anmälan och frågor till : annbritt.and@telia.co