Dressyr och/eller hoppning Strömsholm 3-4 november 2018

Vi kommer att rida på hippologutbildningens hästar. Normalt sett brukar de kurser som Strömsholm erbjuder till externa elever vara på gymnasiehästarna. Detta innebär att deltagarnas förkunskaper bör vara på lägst Lätt A nivå i dressyr och hoppning ca 1 m.

Kursen har 10-12 platser och det ingår 2 ridpass på lördagen och 2 pass på söndagen. Vi har fått ett förmånligt pris under förutsättning att vi utför viss stalltjänst som mockning och att släppa ut och ta in hästar från hagen. Det här arbetet är nuförtiden inte speciellt betungande, annat var det förr i tiden …

Vi har möjlighet att dela upp oss i två grupper där en grupp har inriktning på dressyr och en grupp på dressyr/markarbete/hoppning. Vid anmälan ange vilken inriktning som du önskar eller om det är OK med båda inriktningarna.

Vi kommer att bo i Thottska villan (del i dubbelrum) som är supermysig och som ligger på några minuters promenad från stallarna. Boende inklusive frukost på söndagen ingår i kursavgiften. Lunch lördag och söndag äter vi lämpligen på Markan och middag lördag kväll äter vi antingen på en restaurang i närheten eller så äter vi i det trivsamma köket i Thottska villan, i det senare fallet blir det ”take-away” för man vill inte att det ska stökas för mycket med matlagning i villan.

Förkunskaper:  Ryttare på lägst LA-nivå
Kurskostnad: 3 100 kr inklusive boende och frukost

Vid frågor och anmälan vänligen kontakta Kristina på dodoshem@gmail.com.

ARK och Kristina önskar varmt välkommen till Strömsholm!

Trevlig midsommar!