Akademiska Ridklubben Stockholm

ROLIGARE TILL HÄST©
Bli medlem nyhetsbrev Kommande aktiviteter Facebook

 »  Hem

 »  Aktiviteter
      Kommande
      Aktivtetsvård
      Genomförda

 »  Medlemsinformation
      Ridgrupper
      Medlemsförmåner
      Sektioner
      Rätt försäkrad

 »  För medlemmar
    inloggning krävs       Bildgalleriet
      Lilla ARK'et

 »  Kontakta oss

 »  Länkar

 »  Nyhetsarkiv »  Om ARK
      Historia
      Stadgar

 »  Admin


« Tillbaka

Fälttävlan Adare 29 maj -2 juni 2019

När ARK var där våren 2018 var vi ett gäng med allt från lite hopp försiktiga till dom som vann höjdhoppningstävlingen på 130 cm och alla kom hem nöjda med både ridning och hästar. 

Oftast delades vi upp i 2 grupper som hoppade på utebanan eller på terrängbanan, vi hade även ngt dressyrpass. Det finns också två ridhus. Det är ca 3 h ridning per dag, minst 9 ridpass ingår. 

Måltiderna äts i samma hus som vi bor i och vi bor i flerbäddsrum. Det var rikligt med god mat och vin ingick på kvällen. Adare är en söt liten by 10 min från centret och har man bil är det mysigt att åka in på lite after ride och shopping. 

Resan är ett samarbete med HorseXplore https://www.horsexplore.se/irland-adare . I samband med att du anmäler dig (till Caroline enl nedan) får du en länk till HorseXplores anmälan där du fyller i dina uppgifter (skriv ARK på övriga upplysningar). En anmälningsavgift på 1250 kr ska sen betslas inom 10 dagar för att garantera platsen. 

Kursen börjar ca kl 15 den 29 maj och förslagsvis samordnar vi flyg och hyr bil och kör de 2 h från Dublin till Adare. Hemresa är efter lunch på söndagen. Räkna med ca 2000- 3000 kr för flyg och 1000-1500 för bilhyra om man är 4-5 st i en bil. 

Pris: 7800 kr exklusive resa till Irland och centret (varav 1250 i anmälningsavgift till HorseXplore inom 10 dagar via länk du får av Caroline efter anmälan)
Antal platser: 8 st
Datum 29 maj - 2 juni 2019 
Anmälan: caroline.borgstrom@gmail.com
Sista anmälan: 31 jan 2019 (först till kvarn) 

Denna aktivitet erbjuds endast ARK-medlemmar. Information om hur du blir medlem hittar du på hemsidan www.akademiskaridklubben.se.Varmt välkommen som medlem


» Se fler nyheter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Webbplatsen baserad på: FSY PLUS 2.1
© Wikinggruppen