Irland i Påsk

Boendet i dubbelrum med egen toalett och dusch på farmen  som varit familjens hem i 4 generationer.

Där finns stora gemensamma utrymmen för att umgås med öppen spis och möjlighet till bar.

Gå gärna in och titta på boendet på www.booking.com.

I priset ingår frukost och lunch med möjlighet att antingen beställa middag på kvällen eller åka in till Tullamore och äta på någon mysig restaurang.

Fälttävlanshoppningen skräddarsys efter nivå och det finns hinder för gröna ryttare såväl som 2- stjärnig fälttävlan. Alla behöver inte vara på samma nivå då det går att göra fler grupper.

Den vanliga hoppningen finns även den för alla nivåer vad gäller hinder såväl som hästar. Totalt har men 40 hästar och det finns de som passar både nybörjare och mycket erfarna ryttare.

Vi kommer fram till ett upplägg på plats tillsammans med instruktörerna men fokus kommer att ligga på fälttävlan.

Vi gör denna resa i samarbete med Horse Explore men den finns inte med i deras ordinarie utbud utan är specialsydd.

Pris : ca 6.000 ( beror lite på Eurons kurs)

I priset ingår 4 nätter halvpension, 9 timmars ridning. Transfer kostar ca 500 per person tor.

Flyg finns för ca 2.000 . Vi åker hem på påskdagen vilket gör priset bättre.

Anmälan till : annbritt.and@telia.com  frågor 070 536 77 1