Dressyr i Avis i januari 2019

Varmt välkommen till denna 600 hektar stora, vackra och vänliga egendom. Här kan du få njuta av högklassig dressyr i genuin portugisisk miljö. Den ståtliga 1800-tals herrgården ligger rofyllt inbäddad bland korkekar i regionen Alentejo.

Du kan välja mellan utvecklande lektioner i klassisk dressyr eller den snabbt kommande disciplinen working equitation (en numera godkänd gren hos svenska ridsportförbundet) . Alla hästar som används till lektioner är högt utbildade lusitanos med lugnt och bra psyke.

När: Den 16-20  januari 2019.

Weekend: 4 nätter, 3 dagars ridning (6 lektioner), helpension, vin till lunch och middag, transfer ingår om ni är minst två, (annars 80 eur per väg)

Pris: 5900 kr

Flyg: ingår inte men det finns möjlighet att hitta billiga biljetter.

För mer information: https://www.horsexplore.se/portugal-avis

ANMÄLAN
Välkommen med din anmälan till zusan.svahn@me.com

Detta är en aktivitet i samarbete med horsexplore och du kommer att betala till dem efter att du har fått din plats bekräftad.

Observera att anmälan är bindande. Denna aktivitet erbjuds endast ARK-medlemmar. Information om hur du blir medlem hittar du på hemsidan www.akademiskaridklubben.se. Varmt välkommen som medlem!