Dressyr och Hoppkurs på Finntorps Gård.

”Efter drygt tio år som polis i Stockholm tog jag beslutet att på heltid satsa helhjärtat på mitt livsprojekt, Finntorps Gård. Jag känner mig priviligierad över att få bo och driva detta fantastiska ställe. /Lisa”

Lisa ansvarar för gårdens verksamhet som innefattar bl a ridskola, ridläger och helgkurser. Hon har ridit sedan barnsben, en stor förebild är Ylva Lovén Swärd som fanns med bilden på ponnytiden. Lisa tävlar idag aktivt i fälttävlan, hoppning och dressyr på medelsvår nivå, med placeringar upp till 2-stjärnig internationell fälttävlan. Både 2016 och 2017 togs individuella placeringar i Nordiska Mästerskapen i fälttävlan för seniorer.

Rid och Njut i lantlig miljö

Finntorp ligger vackert beläget utmed Yxtasjön i Södermanland, strax utanför Flen. Till Flen kommer du enkelt med tåg eller bil. Med bil från t.ex. Stockholm når du oss på ca en och halv timme.Vi har egen brygga vid sjön i anslutning till boende och matsal. Det finns också möjlighet till motion och rekreation i vacker sörmländsk natur.

Våra hästar och ponnyer är trevliga, välridna och trygga. Flertalet av dem är tävlade eller tävlas fortfarande i dressyr, hoppning och fälttävlan.

Fakta-

Fred-sön ankomst kl 12 fre avresa efter lunch sön. Totalt 5 ridpass samt teori/clinic. Helpension och logi   Pris 4.150.

Anmälan dressyrkurs 26-28/4 till Zusan.svahn@me.com

Anmälan till hoppkurs 10-12/5 till annbritt.and@telia.com