Akademiska Ridklubben Stockholm

ROLIGARE TILL HÄST©
Bli medlem nyhetsbrev Kommande aktiviteter Facebook

 »  Hem

 »  Aktiviteter
      Kommande
      Aktivtetsvård
      Genomförda

 »  Medlemsinformation
      Ridgrupper
      Medlemsförmåner
      Sektioner
      Rätt försäkrad

 »  För medlemmar
    inloggning krävs       Bildgalleriet
      Lilla ARK'et

 »  Kontakta oss

 »  Länkar

 »  Nyhetsarkiv »  Om ARK
      Historia
      Stadgar

 »  Admin


« Tillbaka

Westernridning på Gotland i vår!

Passa på att uppleva något helt nytt medan våren analkar sig i den gotländska naturen den 28 april till 1 maj. Alla som någon gång provat på att rida kan anmäla sig till den här resan, så passa på att ta med respektive eller en kompis på en ridupplevelse. Vi delas in i olika grupper och undervisningen anpassas efter dina förkunskaper. (Dock ska alla deltagare vara medlemmar i ARK – läs mer nedan.)

I närheten av Hemse ligger Stall Änggårde. Här har Lisa och Thomas byggt upp ett riktigt westernridningsparadis. Under tio år har de renoverat den vackra 1700-talsgården som påminner om Villa Villerkulla. Och nu är allt på plats med gästrum, stort stall, ett tjugotal westernutbildade hästar och som pricken över ”i”-et en riktig saloon.

Du får prova på olika grenar inom westernridning. Lisas specialitet är redskapsgrenar såsom trail och ranch trail Hon rider även dressyr (d.v.s. pleasure), och horsemanship. Thomas är främst inriktad på reining och roping. Båda tävlar aktivt. 

 

Gården har ca 25 hästar (varav 5 ponnyer). Det finns quarters, halvblod, nordsvenskar och westernkorsningar. Samtliga hästar är välutbildade och många av dem på tävlingsnivå.  Vi anländer på torsdag efter lunch och avreser söndag efter lunch, efter totalt 6 pass. 

Pris:   Priset är 3950 kr/person inkl. helpension, om vi blir mellan 8 och 12 personer. Blir vi färre än 8 personer, är priset istället 4300 kr/person. Priset inkluderar inte: Resan, transfer, måltidsdryck såsom läsk, öl, vin.

Boende:   Del i dubbelrum, trebäddsrum eller fyrbäddsrum. Gemensamma WC och duschar.  Enkelrum: Eventuellt möjligt om plats finns vid ankomsten. Går ej att förboka.

Anmälan: Anmäl dig senast 31 januari 2011 genom att betala in anmälningsavgiften på 1000 kr/person på Häst&Sportresors bg 5949-7461 samt ange att du reser med ”ARK-gruppen”, ditt namn, adress, telefonnummer, e-post, födelseår, längd, vikt och ridvana. Anmälan blir definitiv först när anmälningsavgift betalats. Anmälan är också bindande. (NB att det kan vara bra att vara i god tid att boka resan till Gotland, då det sägs att det ofta snabbt blir fullbokat.)

Läs mer på akademiskaridklubben.se. Läs även mer på hastsportresor.se eller kontakta dem på tel. 0176-26 15 34 för att ta del av avbokningsregler, restips mm.

Kontaktperson på Akademiska Ridklubben:  Paula Karlöf  tel. 070-768 02 32 eller paula.karlof@telia.com
 

För att få delta på ARKs aktiviteter krävs ett medlemskap i Akademiska Ridklubben. Medlemskap berättigar till en gruppförsäkring i samband med aktiviteter anordnade av ARK. Medlem i ARK erhåller också ARKet (vår medlemstidning) där du kan läsa om ridresor, tävlingar, fester och annat som händer i klubben. Välkommen! ARKs pg 85 84 03-9, 195 kr/år för studenter eller under 26 år, 295 kr/år för övriga. Uppge namn, adress, telefon, mailadress och födelseår vid inbetalningen.


» Se fler nyheter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Webbplatsen baserad på: FSY PLUS 2.1
© Wikinggruppen