Terränghoppning Flower Hill, Irland 26-29 maj

De som redan bokat direkt med Oliver Walsh på Flower Hill* är förutom Ann-Britt Andersson annbritt.and@telia.com, Helene Håkansson, Iréne Ziverts och Rosita Grundström. De har även lyckats boka SAS, för 2000 skr, från Arlanda to morgon för att hinna med ett ridpass på em. Flyger hem kl 18 sö kväll och är hemma före 24. De har även bokat bil för att ta sig mellan Portumna** och Flower Hill samt flygplatsen i Dublin. Se vidare http://www.flowerhill.net/ för att bl a se bilder på hindertyper och videos. Läs även artikeln i ARKet 2010 från resan ifjol.

*)  Fr o m 2011 bokar man direkt med Oliver info@flowerhill.net istället för genom Häst- & sportresor. I mailet till Oliver hänvisar ni till Ann-Britts bokning/paketpris.

**) Fr o m  2011 inget boende med självhushåll på Flower Hill, utan Oliver har fixat ett bra pris på ett boende i Portumna som ligger i närheten.