Wirsbo ridhusskylt

MedlemsförmånerVåra aktiviteter

Här kan du läsa om hur vi förhåller oss till våra aktiviteter. Det är ofta olika förutsättningar men vi försöker alltid se till att det finns en enkelhet och tydlighet i vad som gäller för de olika aktiviterna.

Vi arrangerar flera aktiviteter under året, både sådana som är medlemsexklusiva och sådana som är öppna för alla. Kommande aktiviteter finns alltid angivna på hemsidan.

Fasta aktiviteter

KM - anordnas varje år i både dressyr och hoppning. Detta sker i början av juni. Nivån är LB/LA i dressyr och 80/90 i hoppning. KM är för tillfället vilande och arrangeras ej under 2019.

ARK pub - ordnas i mesta möjliga mån första fredagen i månaden och är öppen för alla, både medlemmar och icke-medlemmar. Plats och tid meddelas inför varje pubtillfälle.

Vårfest/Höstbal - ordnas efter efterfrågan och möjlighet på våren och hösten. Meddelas alltid i god tid till samtliga medlemmar. Dessa kan ha olika skepnad och med diverse olika tema

Specialaktiviteter

arrangeras löpande under året, och kan variera mellan dressyr, hoppning, uteritter och andra roliga aktiviteter med eller utan häst som exempelvis working equitation eller kräftskiva.

Rabatt på Ridsportartiklar

Som ARK-medlem får du rabatter på ridprylar.

Extra ridförsäkring

Som ARK-medlem har du även en extra ridförsäkring (se mer under "Rätt försäkrad" på hemsidan).

Förmåner vid resor med HorseXplore

ARK har ett samarbete med HorseXplore. Eftersom våra filosofier stämmer bra överens känns ett samarbete naturligt. Att utveckla sin ridning under roliga förhållanden tillsammans med andra är något som både ARK och HorseXplore har gemensamt och väldigt många ARK-medlemmar är redan kunder hos HorseXplore.

HorseXplore är en resebyrå som är specialiserad på ridresor över hela världen. Du kan väja mellan att upptäcka ett nytt land från hästryggen eller vidareutveckla dina kunskaper i dressyr, hoppning, terränghoppning och western. Välj mellan fler än 200 resmål i 42 länder.

Som medlem i ARK erbjuds resenär möjlighet till kostnadsfri ombokning av resa. När det gäller avbeställningsskydd hänvisas till HorseXplores ordinarie villkor.

För att bli medlem i ARK behöver du bara klicka på knappen "bli medlem" på hemsidan. Har du frågor är du välkommen att kontakta oss via mailadress info@akademiskaridklubben.se. Även adressändringar och liknande meddelas till denna mailadress.
SAMARBETSPARTNERS